Тобі варто жити, ти маєш учитися!!!
Ти мусиш усі побороти страхи!!!
Ти маєш знайти в собі сили змиритися,
З тим, що є на світі й вороги!!!
Життя - не поле перейти!!!
Сказали мудрі люди!!!
Буття непередбачуване кожної миті,
Тому молитись варто щонині!!!
Благословенне все ж дано тобі життя,
І прекрасна твоя доля.
Живи, учися і люби,
Природу рідну свого краю!
Куточок свій один знайди,
Де відпочиваєш ти душею...
Сходи туди, коли тривожно,
Буває дуже-дуже сумно,
Де серце злетить до небес вільно,
І стане тобі дуже просто.
Цінуй життя своє, люби!!!
Хоч іноді нам дуже гірко,
Уроки з мудрістю прийми,
Буття, як зірка, згасне швидко!
Усе живе навколо люби,
Тому що, на Землі квіти,
Для нас, людей, цвітуть,
Що в Бога милосердного вірять!!!
5.04.2007р.
"люби Природу рідну свого краю! Знайди куточок свій один, Де ти душею відпочиваєш..", "Люби усе живе навколо, Тому що, квіти на Землі, Для нас цвітуть" - оце золоті слова, повинен я Вам сказати, і Ви, може, навіть не уявляєте які слова написали, може й на інстинктивному рівні, але душа - то є критерій істини, тому вона Вам цінні речі надиктувала!
Юлія!!!!!!!! відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00