Я дізналась, що тебе немає з нами…
Сльоза скотилась не одна…
І я тремтячими руками
Спалила фото вмить дотла…!
Ненависть серце огорнула:
Залишив ти мене саму!
І думка в голові майнула:
"Оскільки я тебе не поверну
І час назад вернуть не в змозі,
З тобою разом на той світ піду
І після смерті по одній дорозі
Без остраху і сумнівів пройду".
Ось так я переможу смерть,
Що так невчасно завітала
І мрії всі мої ущерть
Безжалісно зламала…
Та знаю я лише одне:
Ті почуття, що в серці, не зламати:
Кохаєш ти уже давно мене
І вічно буду я тебе кохати…