На дворі ще лежить торішній сніг,
А на календарі давно уже весна.
Я знаю, що не переступиш мій поріг,
Що тут думать - філософія проста.
Весна... Коли вона прийде?
Коли відчую запах літа?
Коли теплом любові огорне?
Чекать ще довго колосіння жита.
Ні взимку, й навіть не весною
Не зазвучить натягнута струна.
Ніколи я не буду із тобою,
Та що тут думать - філософія проста.
Та жити й мріяти всім можна
І я чекатиму блаженний час,
Як дівчина закохана чекала б кожна,
Бо ще надії промінь не погас!
На дворі ще лежить торішній сніг,
А на календарі давно уже весна.
Я знаю, що не переступиш мій поріг,
Що тут думать - філософія проста.