Де ростуть розкішні буки
засідали в лісі круки.
То стерв"ятники ще зранку
скинули їм рознарядку
щоб з птахів всього довкілля
назбирати тону пір"я
та пошити їм перину,
щоби перебути зиму.
То вже акція не нова -
он пів птахства уже голе,
ну а другу половину
вже чекають домовини,
бо обскубали ті круки
їх на старість,наче суки,
аж до крові бідолашних,
почали судами страшить,
щось не так сказав - в в"язницю,
а самі по заграницях
розпихають десь мільйони,
пишуть рейдерські закони
та самі їх і приймають,
совісті на грам не мають
та й не хочуть уже мати.
Стали он закон писати
як і соколів обдерти,
тих, які колись від смерті
чорних круків захищали.
Ну не круки - а шакали!
Соколи не розгубились
і до круків заявились.
Що було переполоху,
почали молитись Богу
і просить в нього захистку,
тишком проводить зачистку
серед соколів сміливих,
прийняли закон плаксивий,
що тепер до їхніх буків
до ста метрів ані звуку.
Ото дУрні! Їм не втяму,
що собі ж копають яму,
бо як соколи зберуться,
а ще вийдуть соколята -
то прийдеться утікати
й те, не знати чи поможе.
Моляться уже: "О, Боже,
не дай розпочатись зраня
соколиннім полюванню!"
Є й у нас трафунки схожі
тож порада тим "вельможам"
свій народ не дратувати,
бо прийшла пора карати!