доки тато був у штатах
сталося подій багато.
перша: наших депутатів
"беркуту" прийшлось звільняти
від розгніваних "афганців",
бо народнії за...обранці
їх вчергове обдурили.
ті зібрали вірні сили
і пішли на зраду штурмом -
то були тривожні будні!
дехто з наших депутатів
вже й значки почав знімати,
дехто поміняв і сподні.
і штанята свої модні,
ну а дехто вже молився.
що невчасно народився.
переляканих до смерті,
в залі їх прийшлось заперти
за пудовими замками.
не входило то до плану,
але ж треба рятувати,
бо то не "козли" - солдати.
потім позвонили в пральну,
поміч визвали негайну.
ті приїхали й зібрали
всі штани, що об...познімали
разом з споднями обранці,
випрали й вернули вранці.
ну а наші депутати
цілу ніч і носа з хати
показати побоялись -
так й сиділи голі в залі
про нові реформи заким
говорили небораки.
друга вість: з одним міністром
теж пригода неказиста
сталася при всій спільноті
з освітянської роботи.
дімці нашому дівчисько
квітами дало по писку -
то, мовляв, така вам дяка
за укази сякі-такі,
за рехформи і освіту
від студенства вам привіти.
правда, дімка - не обранці,
тож сухі лишились штанці,
лише цілий час свербіло
місце в нього те на тілі
і здавалось небораці
що черяк виріс на с...спині.
все то сталось, коли тато
вихваляв якраз у штатах
і реформи, і порядки...
а тут стались безпорядки.
треба би,щоб уже тата
всі відмовились приймати,
може й влада ліпша стане
як він їздить перестане!