Я з твоїм іменем пробуду до кінця,
Бо із тобою я не маю шансів.
не раз обтяжить мене ноша ця,
вона є тяжчою, аніж похмілля вранці.
Вона є тяжчою, ніж гігабайтний код,
Втомляє більше за пудову штангу,
Це ім'я тяжко вимовлятиме мій рот,
Відчувши миттю невгамовну спрагу.
Мені із іменем твоїм ще довго йти.
Воно - не прапор: ні спалити, ні порвати.
Його бажаю тобі з гордістю нести,
Мені ж достатньо тільки його знати.