Осінь фарби розкидала,
по деревам та кущам,
коси пензлем зачепила,
випадково тут і там.
Осінь дивна, та миттєва,
лист зелений став рябим,
на чийсь подив у неділю
я прокинувсь враз сивим.
Осінь фарбує безвинно
все: ліси, гаї, поля,
залишає тільки небо,
голубим – мрія моя.