Сьогодні знов скажу тобі привіт,
і ти таємно ввійдеш, в мій неясний світ,
поглядом твоїм, розбиваються думки,
грім емоцій, і йти куди???
Назад не можу повернути,
кохання є, його не обманути,
тисячі фіалок розпустились знову,
щоб розкрити нашу змову.
Коли тебе побачив я пропав,
що робити далі, я не знав,
підсвідомий вираз мого тепла,
прагну, щоб зберегти його змогла...