Зранку начебто був туман,
Коли я відкривав свої очі,
Наче потім ще подрімав,
Після білої з місяцем ночі.
У цю ніч я ловив думки,
Що летілиу кани вирій,
Що текли, як малі струмки,
Доповняли віршів моїх рими.
"Зранку начебто був туман?"
Запитав я прокинувшись в мами,
" Показалось" - сказала вона,
І я знов оповитий думками.......