Життя… пережитки, здобутки…
Прошу, не вдавайся до смутку:
Минає – то хай собі йде,
Відпускай… Пробачай.
По-моєму, вкрай нерозумно
В житті рахувати прибутки…
Коли, заробляючи їх,
Ти стільки втрачаєш…
Життя… переломні моменти,
Занадто складні аргументи,
Занадто заплутані лінії
Доріг, що ведуть до мети…
По-моєму в світі щасливими,
Бувають лиш ті, що кохають,
Як я… або ще божевільні,
Як ти..
Дедлайни, цейтноти,
Невдало підібрані ноти,
І крик – той, що пошепки,
Дотики - з тих, що не ті…
Я буду боротись,
Я буду за тебе змагатись,
Якщо ти проти…
Але мене точно
не буде занадто багато
в твоєму житті…
Програми, проблеми, дилеми,
Здається, я трохи не в тему
Тобі усміхаюсь
І відволікаю від справ…
Ти знаєш – я певна:
Любов не минає даремно,
А може, вона взагалі не минає…
Ти б на її місці минав? ;)