Ти любила батогом
Дотиком катани
Ззаду - стіни катакомб
Спереду - вулкани
Біля тебе доктор Мом
З ліками-губами
Поцілунки - кип'ятком
(Що позаздрять дами)
Підкоряється ногам
Дуже ніжність любить
Хай цілує тебе там
Пристрасно (до згуби)
Задіває за живе
І цілує далі
Ніжно язиком пливе
в потаємні далі
Жар і стогін, майже крик
(Дуже тебе любить)
І стікає по губах
Смак солодкий згуби