Жовта маршутка їздить по колу
Кожного дня по світлофорах
Долаючи місто трохи стривожено
Захоплює в себе цікаві особи
На пільгових місцях молода пара
Трішки кумендно та не завада
Поцілунки солодкі передайте за мене
За дрібні купюри завезіть на край неба