Вона – це дощ,
Вона – це дощ осінній.
Вона – стихія
Для Його спасіння.
Вона – це лід,
Вона – це лід прозорий.
Вона – це таро
Ворожби на зорях.
Вона – це квіт,
Вона – це квіт ранковий.
Вона у росах
І в Його любові.
Вона – це сад
Садівника старого.
Вона – це вірш,
Написаний для Нього.