Вона гріла руку в його кишені
Лише те тепло справді гріє,
яке є взаємним…
Її надзвичайний пафос, приємно гармоніював з його далеко не приземленою наглістю. Вона його любила, напевне. Розуміння поняття «любити» їй не відкрилось так, як йому. З його позиції це означало в першу чергу відповідальність і обов’язок, а все інше другорядне, для неї ж навпаки емоції і почуття були дорожчі.
Вона любила тепло, і коли замерзала в руки, то грілася в його кишенях. Інколи рука намацувала там різні речі, закінчуючи від монет до салфеток. Йому теж було приємно відчувати її руку… Повернувшись до неї, і пильно придивляючись в її очі, він бачив неприховану радість яка перекликалась з його внутрішнім станом, який теж був позитивним.
Їх почуття вбивала не так велика різниця у віці, а різниця в переконаннях. Він з свого боку був цілеспрямований, вона навпаки невизначена особа. Він любив холод, вона тепло. Світогляд значно відрізнявся, її реакції були нестандартними навіть в самих шаблонних ситуаціях. Його це спочатку приємно бентежило, а вона просто не звертала уваги, а потім це переросло у джерело дилем, які були напівіронічними, і у критичні моменти набували курйозного характеру.
Хоч він теж далеко не ідеал, дилетант – провокатор, на ній він випробовував безпощадні прийоми психології, які базувалися на ВЗАГАЛІ нетипових речах, і її це відверто нервувало. Та, і його позиція інколи була занадто прямолінійною, і він не погоджувався з нею, навіть в дрібницях.
Його поняття допомоги, вона трактувала як намагання розбігтись, або прояви нелюдської байдужості. Вона топила розчарування у компанії друзів, однак це допомагало лише на деякий час, і картина була такою як розбавляти оковиту пивом. Він ж навпаки писав, слухав улюблену музику і лишався емоційно стабільним за будь – яких умов, оскільки сам себе так виховав.
Між ними точилась кулуарна боротьба, з явними несмачними і трішки приперченими ексцесами. Проблема була у так званому «конфлікті інтересів», або «суб’єктивному» факторі. Кажуть, цей світ залежить від того, з якої точки зору на нього дивитись. До слова, ці точки зору в них були досить різнобічні.
Так доля поєднала двох різних людей, але вона все одно любила гріти руку в його кишені…