Мені,здається,що у світі практично немає людей,які б не зраджували:якщо не тілесно, то душевно.
Що ж штовхає людей на зраду? Одна людина мені сказала колись,що впершу чергу винна не та людина, яка зраджує, а та яка є поруч. На мою думку, вона мала рацію. Ми часто забуваємо про тих, хто є поруч ,через своє ЕГО.Жінки замучують чоловіків постійними претензіями і докорами. І ті, в свою чергу, шукають спокою,затишку,розуміння в обіймах іншої жінки. Чоловіки починають сприймати свої половинки як служниць,кухарок,прачок,забуваючи,що поруч з ними ЖІНКИ,які потребують уваги, ніжності, ласки і хоч трохи романтики.Коли чоловік або жінка не отримує вдома того, що потребує її душа,вона (чи він) починає це шукати на стороні.
Звичайно, не будемо заперечувати,що вагомим чинником зради є секс або його відсутність.У жінок як не "голова болить",то вона втомлена. Так раз, другий, третій,десятий І чоловік вже пішов"наліво".Мудра жінка ,якщо хоче втримати чоловіка, хоче чи не хоче буде дарувати йому сексуальну втіху. Чоловік, в свою чергу, те ж мусить прикласти зусилля,щоб жінка його захотіла:романтична вечеря, маленький сюрприз,кілька компліментів.
Звичайно, є ще таке поняття, як флюїди-фізична тяга один до одного,яку не можливо пояснити.
Головне,на мою думку, щоб і чоловік,і жінка хотіли втримати поруч своїх партнерів. Бо людина,яка хоче,шукає спосіб,а яка не хоче-причину,щоб це не робити.
Ви можете погодитись зі мною,читачу, можете не погодитись, можете сказати,що я пишу банальні речі-це ваше право. Це просто мій роздум!
людина досить слабка істота у цьому світі. вдумайтеся лишень які 10 заповідей Господь передав для нас. а це означає, що кожен із нас схильний до цих падінь. той що зрадив і той що не зрадив (ла) має схильність до цього, бо просто напросто земна людина. а от вести цю невидиму внутрішню боротьбу зі спокусами, втихомирювати (чи як називають отці умертвляти) своє тіло не кожен може, лише духовно сильні. отож треба духовно рости, а не ниціти біля своїх інстиктів. пояснення зраді не може бути - це виправдовування перед людьми, а нам для чого це? а от праця для щастя двох - це геройство, це вартує слів і наслідування.
рада, що піднімаєте таку тему. хай вас обіймає любов.
Рижулька відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я абсолютно не хотіла виправдати зраду, а просто роздумувала над тим,чому люди зраджують і як запобігти цьому