Неначе бiла киця -
тишком-нишком,
Прибiгла в двiр наш
казка чарiвна,
Така весела, з святом
новорiчним,
Казкова фея - зимонька-
зима...
Христос Родився - чути
звiдусiль,
I "Нова Радiсть" вдома
заспiвали.
Пампушки, вушка i
смачний кисiль,
Ось i Рiздво яке усi
чекали...
Василь, Василю! Ну-мо
йди сюди!
Меланку в воску будем
виглядати,
Ось бачу дiвку.
Файна...
Не свисти!
А то грошей не будеш
цього року мати.
Ой щедрий, щедрий
буде в нас цей рiк,
Не вiрите?
До бабцi Катрi варто завiтати,
Вам нагадає щастя на
весь вiк,
Тiльки у руку тре' щось добре дати.
Неначе бiла киця
тишком-нишком,
Прибiгла в двiр наш
казка чарiвна,
Така весела з бiлим-
бiлим снiгом,
Казкова фея - зимонька-
зима...