Тебе нема- я знов сама
Навколо небо- висота,
Проснеться ранішня зоря
В печалі стріну її я,
"Ти знов сама, ти знов сама"
Шепоча тихая луна.
Сама.
Та не боюсь, бо вірю,
Що ти повернешся до мене знов
І там з усмішкою
Тебе я стріну
А разом сльози, щастя і любов.