Не привітаєшся...тепер зовсІм чужі...
Тобі чужа, а ти мій найрідніший...
Забрав життя - ні крихти не залишив...
З тобою вдвох ми там, де міражі...
Ідеш - жбурляєш погляди-ножі,
А я й за це безмежно долі вдячна.
В слід прошепчу, як жить без тебе лячно...
І знать, що ми - то просто міражі....