До Василька, до кота,
завітала Муркота.
Кіт сидить пів дня, муркоче,
з дітьми бавитись не хоче.
Геть же злісна Муркота!
Ми врятуємо кота!..
Й виманимо геть від Васьки
Муркоту кільцем ковбаски.
Налякалась Муркота
і шкурнула від кота.
Завітала М'явкота
до Василька - сміхота .
Котик леститься, м'явкоче,
ніби нам сказати хоче:
- Віддавайте ковбасу -
холодильник рознесу!
Геть же злісна М'явкота!
Знов врятуємо кота...
Забирай кільце ковбаски
і чимдуж вікай від Васьки!