Рік новий зустрічайте "драконами",
невгамовними й трішечки скромними,
дорогесенькі, будьте щасливими,
феєрично-святково-красивими!
Не стикайтесь ніколи з проблемами
і з нудними, складними дилемами!
Будьте добрими і позитивними,
неповторними і креативними!!!!