СІЮ, ВІЮ, ПОСІВАЮ, УКРАЇНУ З НОВИМ РОКОМ, Я ВІТАЮ!!!!
Сію, вію, посіваю
З Новим роком Батьківщину і народ вітаю,
Україну добром засіваю,
Любов у всі серця навіваю,
Щоб багатою наша держава стала,
Щоб Конституція і Закони силу мали,
Щоб Демократія розвивалася,
Щоб Незалежність не обірвалася!
Сію, вію, посіваю
На поля і лани, щоб були гарні врожаї
І жита , і пшениці, і всякої пашниці,
На ліси і сади, щоб медово весною цвіли
І від радості світилися наші лиця.
Сію, вію, посіваю
Щастя всім я нам бажаю,
На луки й долини трави духм"яні постеляю,
Щоб ми їх запашні аромати вдихали,
Щоб в озерах, ріках і морях водилася рибка золота
Та здійснювала наші бажання вона.
Сію, вію, посіваю
З Новим роком, з Василем вітаю,
Нехай Бог земельку нашу від супостатів оберігає,
Благословення на Україну та на нас посилає,
Щоб добре жилося нам у ріднім краю,
Щоб була у всіх робота і гідна зарплата тут, а не за горами,
Щоб ми могли гордитися своєю державою,
Щоб розвивали її таланти на славу!
Здоров"я всім нам на довгі літа,
Народ України, честь нам і хвала!!!
УРА!!!!
О-о-о, а иудеи тоже ж наши! Ну, куды ж без них - пирожков покушать, с курочкой, или рыбки их знаменитой, фаршированной... А буддисты? А кришнаиты? Ка-а-ароче, на праздники мы попали!
Навзаєм, миленькая! Обнимаю, и, как говорил Гребенщиков, "И с Рождеством вас, и с Новым Годом, и опять с Рождеством, и опять с Новым Годом, и так до бесконечности...". Добавлю - и с Крещением, и Маланка, и китайцы... А там и мусульмане праздников навезут... А работать, стихи писать когда? Хоть разорвись...