* * *
Непокірна осінь поскидала листя,
Для холоду готуючи дорогу,
В калюжі відбиток сонця заіскриться,
Напівобмерзлі трави голосять про знемогу.
Золота пора, коштовні барви...
До сну природа утіка у мирі,
А з нею мої мрії летять у мандри,
Журавлиною стрілою відліта у вирій...