а може сніг приніс мені тебе,
приніс любов,приніс нове божевілля..
і вже зробив мене твоїм похміллям.
Щось закололо в грудях,все тремтить,
Твоя рука уже по мені сковзить,
Та мені мало….
Мені так мало спілкування,
Хвилин відвертості сказання,
Мені так мало теплоти,
Таке холодне все як ти.
Тебе ж принесли сніжинки….
Ну подаруй мені хоч ніжності краплинку!
Людина творить все в житті сама,
Сама будує і сама руйнує,
Сама кохає і сама прощає,
Тобі вирішувати бути чи не бути,
Тобі важливо буде все почути,
Допоки я є тут і зараз,
Стань для мене тим ,
з ким бути хочеться не раз.