Поговорімо…
тільки не про сни…
і не про зорі…
і не про кохання…
не про ілюзій втоплені човни…
не про цвітіння дзвоників у травні…
не про букети із осінніх квітів…
Є ще на світі
дисперсійні призми…
закон Кулона…
вчення кришнаїтів…
постмодернізм та різні інші «ізми»…
єретики, пожовані вогнем…
земна кора і літосферні плити…
Існує безліч дуже гарних тем,
та й в божевільні є час говорити…