Стеляться сніжинки
Долі по землі,
А мороз малює
Квіти на вікні.
Застеляє поле,
Замітає ліс.
На ставку із криги
Вже будує міст.
Це до нас у гості
З святом йде зима,
У яскраво-біле
Землю одяга.
Кожен дім прикрасить
Гостя лісова,
І в серця добавить
Радості й добра.
Хай вас щастя, люди,
Не обходить боком,
Хай вам здоровиться-
З Новим! Новим роком!!!