Таких, як ТИ нема на світі
Нема на світі й не будЕ
І не старайтеся, панове ,
Таку ніхто більш не знайде.
Чому ? - тому, що ТИ єдина
І неповторна на Землі,
Тому , що просто приєдналась
Твоя душа й в моїй душі
Немає місця більш нікому,
Бо вже заповнена по край …
Моя душа не половина,
А неділимо ціла, - знай .
Не прагну я щось доказати,
Я просто констатую це
І Небу дяку посилаю,
Що у свій час Твоє лице
Перед моїм в безкрайнім світі
Постало , - й слів не віднайти,
Та їх не треба і шукати
Бо просто я є, - й поруч, - ТИ !
07.02.2012 р.
Круто,пане Олексо! Надіюсь,дружина гідно оцінила Ваш твір /якщо це для неї написано /. А зверніть увагу на "Й" у рядку "Твоя душа Й в моїй душі" - воно практично не читається. Можливо так краще:"Тому що просто ПОЄДНАЛАСЬ твоя душа в моїй душі". Вибачте.
Олекса Терен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за Вашу оцінку. Трохи підправив. Половина оцінила, хоча скупа на оцінки.