Приду ли я к тебе ?.. - ты ожидай !
А может и не нужно это вовсе ?
Я так замерз.. и сердце как у Кая, -
Но не дождался я огня с Небес...
И как темно, моя подруга. Погасли фонари.
И не укажет ни один из них,
мне пути в сказку.
Куда же мне идти в такой поре..?
Стучусь к тебе я ... снова, снова..
...но звуки тонут вязко
Откроешь мне, или прогонишь ?
Не знаю я,.. наверно, всё равно...
Как сладко..
И поцелуи...
но напрасно..
и всё же..
мне пора..
в дорогу.. к дому
оригинал : автор - golodoox (комментарий)
- http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=313186
Чи я прийду до тебе? Ти чекай!
А може, вже чекати і не треба.
Я змерз, як Кай. До серця змерз, як Кай,
І я не дочекавсь вогню із Неба.
Як темно, подруго! Всі згасли ліхтарі,
І жоден не покаже путь казкову…
Куди мені іти о цій порі?
Я стукаю до тебе, знов і знову
Відчиниш ти мені, чи проженеш?
Не знаю. Та, і байдуже до цього.
Як солодко…
Цілунки…
Марно…
Все ж
Мені пора збиратись у дорогу
Додому.