Любові з́авжди грань незр́има,
А з піднебесся Ангел знов
На день Святого Валент́ина
Хай принесе тобі любов.
Нехай проснеться на світанні
Хтось найдорожчий між людей,
А очі, сповнені кохання
Осв́ятять Валент́инів день.
Хай небо буде без хмаринки,
Нехай в житті вдається все,
Нехай небесна валентинка
Кохання щире принесе.