Поет не помирає, а злітає
У височінь і глибину віків,
Він тіло лиш навіки залишає,
Щоб з висоти нас бачити усіх.
Поет не може, просто так померти.
Він оживає у своїх рядках,
Тому завжди у пам”яті народу
Літає серед нас неначе птах.
Він не помер – Відкрийте його вірші,
Там радість, біль і вся його душа,
Він залишив назавжди тільки тіло…
...Та не напише більше і рядка.