Прокинувшись цього ранку від запаху своїх думок,
я вирішила влаштувати для тебе вендету.
Мій вбитий родич-емоції захопився тобою у спальнях палацу.
Ти ж позаймавшись з ним любов'ю не кілька разів і не сам,а разом з сестрою викинув на підлогу таверні.
Ти Адольф Гітлер похований в обіймах масонів,
захоплений владною наконечника - свого егоїзму.
Мені байдуже що ти віриш у секс довжиною в життя,
мені байдуже,що ти був моїм богом,
мені огидно,що ти не давав мені свого плеча посмоктати і поцілувати,
лише підставляв кінцівки лизати.
Мені навіть гидко про це пам'ятати,хай згниє час
проведений у смерті з тобою.
Я хочу аби ти звалив з моєї голови,
після того,як зчинив тут базлад мені прийдеться її розбити.
Геть із моєї свідомості,крізь темряву,людей і зруйновані міста.
Вали у свій черговий бордель,спи із собою
я не хочу вчергове захлинатися коньяком.
Чи лікером.
Мені не хочеться тобою колотись,ховатись у спробі кричати.
Бо я тепер Сталін.