Як сказати тобі, що тебе я кохаю?
Як сказати тобі, що без тебе ніяк.
Щоб забути про це, я щось інше шукаю
та сховатись не можу я так.
Як сказати, що ти - це життя, це повітря,
Як сказати, що я, розчинилась в тобі,
Як сказати, що ти - моє сонце і світло,
Що тебе поміж тисяч пізнаю в юрбі.
Як сказати кохаю очима без слова
ніжним доторком теплих і лагідних рук
Мої очі замінять довгу розмову
І тобі усе скаже у грудях серця стук
́́́