Крізь час ніколи не зупиниш
бажання величі й краси,
а день такий, що і не снилось
прийшов розважити мене.
Зустріла посмішкою літо
і сонцю дяку принесла,
так хочу серце я відкрити
для всіх на світі, - ну й дива!
На мить забувши про незгоди
згадаю пам'ятні слова,
що стали вісником чудовим
і світлом ясним для життя.
У них відкрила скарб Любові
і незліченну радість мрій,
вони здійснились безтурботно, -
я знала те, що будеш мій.
Знов загадкова гармонійність
подарувала майбуття,
у ній скупалась непомітно
і стала щастям на віка.
Чарівний погляд незабутній,
мов подарунок неземний
я знов відчую шепіт моря,
тебе і сонячний мотив.
Природа ласкою зігріта,
країна сповнена добра
все те, що було недосяжним
я пронесу через життя.
З відкритим доторком надії
щасливі миті справдять сни.
Ти будеш там, де небо й мрія,
де сльози радості мої.
Давно чекали ми на зустріч
не сподівались, що знайдем
та безкінечність все ж минула
тепер ти мій, як ніч і день.
Це так нелегко бути справжнім
подорожуючи в думках
та тихо, мило, посміхатись
і стати вільним, наче птах.
А цінність дружби невід'ємна,
її не купиш за гроші, ́́́
вона нам послана із неба
і буде завжди для душі.