Не сип мені на серце сухий нафталін
Я дезінфекції поки не потребую
Хоч спогади й гіркіші за сірий полин
Та я їх потім в часі сама закоркую
Не дій мені на нерви своїм оцим "Я"
Бо таки ти ніщо без свої мармизи
Тепер в списку колишніх нове ім'я
З моїми то знаннями, для тебе це ризик...
Скажи чому завжди коли в тебе стоїть
Мізки просто геть вирубАються
Все було добре, окрім на столі
Собаки мабуть і то довше злягаються
Не сип мені на серце сухий нафталін
Тебе вже не порадують такі результати
Нехай все краще буде просто без змін
Не змушуй мене в попіл тебе розтирати
Не сип мені на серце сухий нафталін
Я дезінфекції поки не потребую
Хоч спогади й гіркіші за сірий полин
Та я їх потім в часі сама закоркую
...
просто оце, як на мене, сильніше.
страсть..
Mellani відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Скажи чому завжди коли в тебе стоїть
Мізки ну просто геть вирубАються?
Все було добре, окрім на столі..
Собаки мабуть і то довше злягаються..
Заберу до себе! Оце Допік
Mellani відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00