Прокидатися рано зранку.
Відкривати очі спросоння.
Він готує на кухні сніданки,
поки його маленька соня
відчиняє ліниво фіранку,
ловить сонячний зайчик в долоні.
Йде навшпиньки, де гримають склянки.
Він усміхнений і щасливий.
Обіймає так міцно-міцно.
- Ти у мене така красива :)
- Ти ж мене так в обіймах затиснеш!
( я його вередливе диво)
Теплі лоскотки (справді мило)
Засинати - то тільки разом.
Забирати у нього подушку
без єдиної без образи
щось шепоче хороше на вушко
"на добраніч, моя попелюшко")
Обіймає, вкриває щоразу
Щоб не змерзла його кохана.
відчувати
вдихати
торкатись
випадково під ковдрою стану.
це словами не передати
особисто
і
несказанно
Я обожнюю прокидатись
вранці рано.)