Я скучаю за твоєю усмішкою,
За губами повні насмішкою,
За холодним, колючим вогнем,
Що горів лиш для мене ніч за днем
Я скучаю за поглядом сірим,
Хоч зі мною так рідко був милим
Я скучаю за поглядом ніжним
І зневажливим- "Набридло бути маніжним"
Я скучаю- дурне відчуття
Я сучаю... і краю нема.