Пам`яйте найбільше обмеження для вас - це ви самі...І щоб дізнатися що за межами, просто вийдіть за них...В нас закладений стереотипний кластер сформований соціумом, тобто є рамки, або їх видимість...Той хто хоче пізнати більше, завжди буде вважатися білою вороною...Так завжди і було...Людей лякає невідоме, і вони знищують тих, хто привносить щось нове...