Дитячі очі - сум, цікавість, образа,підозрілість,надія, наполоханість, страх та біль.Уважно заглянь в їхню глубочінь,в них побачиш жевріючу надію про спокій родинний і достаток на столі.
Щоб як інші - і не гірший одяг, і в кишені трошечки грошей - на дрібнички та кіно, ну й час від часу на атракціони.Щоб мати змогу до друзів на день народження піти.То де ж ті гроші віднайти? Так скрутно у сім*ї у ці часи! А хтось же всі можливості та має!.Незадоволення в жорстокість переростає, а ми шукаєм винних в цій біді. Хоча ніколи всі однаково не жили, та якось різниця так разюча не була.
А у дитинства свої мірки і права. Тож постараймося , частіше, в дитячі очі заглядати і розуміючи, само собою не мина,а тільки час,що "відпечаток"
на все життя - гіркий осадок залишає...А потім кажуть :-Безхарактерні ростуть.А чи ростуть -? Та ні ж бо, від дитинства виживають...