Мене завжди учили тягнутися до кращого! Чогось доброго, теплого, і відкритого! І немає цікавити для чого і нащо це? Просто треба мені просто жити. А ти був темним місцем у світлій кімнаті. І од їхнього сонця дав мені відпочити. Таємними словами розпиляв мої грати. І відкрив мені ніч, ти навчив мене жити!