Я не знаю, які в тебе очі,
Ти мені не снився ні ночі.
Згибу губ твоїх я не знаю -
Чи солодкі, та чи ласкаві?..
А ти також мене не знаєш.
Та колись ми зустрінемось в квітні,
Розійдуться над нами хмари
І цвістимуть для нас квіти.
Віриш, віриш?! Колись так буде,
Поцілунком палатимуть губи,
Диким щастям засяють очі..
Вмію, вмію казать пророче.