Пливе човен, в ньому дівча,
Розпустило коси.
Плаче гірко тай сльозами,
Люди кажуть роси.
Звізди сипле рукавами.
Може й відгукнеться...
Ой, мій милий, сонце ясне.
Де ти моє серце?
Пливе дівча, кожну нічку.
Заглядає в хати
Засвіти, коханий свічку.
Я буду шукати.