Ми приїхали з далека,
Ми не ґонорові,
Веселітьсє, люди добрі,
Всі будьте здорові.
Веселітьсє, вибрикуйте
На то є весіллє,
Наливайте, закусуйте
На легке похміллє.
Не давайте молодому
Ви багато пити,
Бо забуде , що вночи
Він має робити.
Молодєта най танцюют,
Бо то їхна днина,
Вже до року танцювати
Їм не дасть дитина.
Ще налєйте вуйкови
І цьотці горівки,
Най згадают, як ходив
Молодим до дівки.
Як ходив і доходивсє
Такі в хлопців штуки,
Перше сидєт і мовчут,
Так ловлєт за руки.
Молодий ходив до дівки,
Чо було ходити ?
Тепер мама з татом мусєт
Весілє робити.
Що він шукав в тім селі ?
Чо го там тєгнуло ?
Та зато в нашій родині
Родини прибуло.
Молодому й молодій
ГІРКО !!! крикнем , гості,
Най сє діти поцілюют,
Би не били млості !
22.03.2012 р.