є в світі речі незмінні. практично, сталі –
те, що кохання не завше бувають вдалі,
те, що сльози часами приносять рими…
те, що люди, які ніколи не палять,
плачуть, кричать, і сваряться, і скандалять,
зовсім не менш, ніж ті, що страждають димом…
є в світі речі незмінні. практично, сталі -
хаос в країні, де політичні баталії,
те, про що сльозоточить Діва Марія…
те, що всесвіт частіше міняють Сталіни,
аніж святі, що їх духовні регалії
світ наповнюють вірою в добрі мрії…
є в світі речі незмінні. практично, сталі,
те, що життєві струси в дванадцять балів
роблять тебе і впевненим, і тривким…
те, що, коли спочинеш на перевалі,
потім стає простіше здійматись далі,
надто як знаєш шлях…
та ще маєш, з ким.
є в світі речі незмінні. практично, сталі,
люди завжди складні і недосконалі –
зовні – як сталь, а серце – тонкий кришталь…
те, що буває світло, яке запалює…
я не вірю в ляльок, але вірю в Лялю,
просто ляльок багато, але не Ляль…