слухати сонце
переглядати дощ
торкнутись пальчиками клавіш фортепіано
вдихати море
бути вітром п'яним
відчути смак графічних книжних площ
до чого ж сонце образи картини
метаморфоз сплетіння
в дивний кіномонозвук
реальність - ірреальність
світло - мрія
чи таїна захована в розхресті губ