Я б тобі лиш сказала не йди,
Але йди, просто геть забирайся!
Хтось кудись заховав ті сліди,
По яких ти ще вчора вертався.
Я б тобі лиш сказала люблю
Та нажаль ти того не почуєш.
Вітер вкрав давно думку мою
Й хвилі нею по морю малює..
Я б тобі лиш кричала у слід
Тільки сло'ва не можу сказати..
Завжди вихід.. та тут тільки вхід.
Краще йди вже з мого' онлайн чату.