Чому, чому так пізно
Зійшла зоря моя?
Усе життя нарізно,
А зараз я твоя...
Я так хотіла цього,
Я забувала все...
І від кохання твого
Кудись мене несе...
У сильні твої руки,
В полон обійм твоїх...
У ці солодкі муки
Потрапила навік.
Ти ніжні поцілунки
Залишиш на устах -
Це долі подарунки
Тримаю я в руках...
...Та скоро ти забудеш,
Як було добре нам.
І з іншою вже будеш...
Та винен в цьому сам.
В душі твоїй залишу
Сліди своїх надій.
Я серце заколишу
В полоні наших мрій.
...Та пройде час, і знову
Згадаєш, як колись...
І в муках від любові
Ти скажеш: "Повернись!"