Вже ніч. А так погано на душі
І в серці щось немов би закололо...
Це ти, це ти сидиш там, в глибині...
Та я до тебе - охолола.
У пляшці вже закінчилось вино
Та не сп'яніло моє тіло..
Лише душа моя, та все одно
Ми розійшлись, бо я так захотіла.
Пр. Навіть не заплачу,
Якщо тебе втрачу,
Все тобі пробачу,
Може тоді біль мине...
Не рви мені душу,
Любити не змушуй,
Сон мій не порушуй,
І тоді мій біль засне.
Ти вже дістав своїми СМС!
Ну як цього не розумієш?
Стискаєш мені мозок, наче прес,
Та щось змінити вже не смієш.
Вже ніч. І скоро все мине...
Забуду біль, а може й ні...
А ти.. залиш у спокої мене
Усе. Я сплю. Не заважай мені.
Пр.