очікувана здобич
родимки як оздоба
губо-шоко здоба
онлaйном по стопам
проходжу поволі
зрадіє чи вколить
пусто в,яло кволо
о господи й холод
ДУМАТИ НА БАЛКОНІ
в кімнаті за ноутом
примітивно в полоні
пейзажу новобудов
любов приземлена бризкає
плітками і огидним фліртом
смішні напівдіти-огризки
й зорепад запалених фільтрів
та й тут я вірю
в силу зефіру
в поетову ліру
і кров із сапфірів
07.04.12.