Ні пари з уст, мовчить ця ніч.
Лиш ти один і пліч об пліч,
Тримає біль, минає час,
Мовчання грає нервам вальс...
Вона проста - прийшла, пішла,
Залишилась і відійшла...
Узяла верх, мій нотний фриз,
Залишивши лише мотив...
Мінорний такт звучить в мені,
Ці тихо тянуті тони,
На висоті як у низу,
Торкання відкриває глибину...
Не можу суть усіх проблем,
Я викласти на лист поем,
Тонкий це рух, великий крок,
На подиху увесь танок...