Ще ненароджене життя в тобі існує
Такі нестримні відчуття тобі дарує
Її серденько в ритм з твоїм сильніше б’ється
і крізь животик, ти відчуй, вона сміється
І все сповільнює свій рух і все минає
А щасливішої за тебе ніхто не знає
Любов і ніжність через край із тебе ллється
Бо ненароджена душа в утробі б’ється
Життя, життя.... твоє життя......... таке буває
Ще ненароджена душа в тобі згасає
і як змиритись як почати жити знову
Ти в горлі ріжеш на куски свою оскому