Чемпіонат по бігу серед бездомних калік
Дивись, вони стартували
А ти лишень дроч'иш весь день
Напролiт
І любов засихає
Швидко, неначе сперма
Ти на кого поставиш?
Що?
Той безногий - перший?
Ти вважаєш в нього вистачить шарму
Щоб його ідіотський вигляд не вадив святу?
Тут якось до чортiв зібралося людей
Скандувати:
Любиш бігать - біжи
На все інше як водиться срати
Я втечу iз нашої мрії
У якесь файне місто
Хоча втеча від тебе - заздалегідь абсурд
Надто складно забути твоє цементне обличчя
І щовранiшню пiсню
Водопровідних труб
Мабуть я засумую за джойстиком твого члена
Взяти б тебЕ за горло
Смоктати язик і губи
Потiм
Ніби в бавовну впасти на стіл кухонний
Та стогнати до ранку найкращу свою колискову
Далi буде…
Тайга, бубонна чума...тобто...полярна нiч
Ми добігли - безногі каліки
Краще б в мене зламався вночі ноутбук чи якась хуїта з Інтернетом
Я б мовчала
Ева Зиг відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Благодарю за такую высокую оценку, Артур.
Вслед за вами перечитала его и поняла, что теперь не помню что стало толчком к его написанию((
Наверное стоит записывать как нибудь кратко такие вещи.
Читача завжди підкупає майстерність твору і щирість...
Ева Зиг відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Вот как раз мастерство, Вячеслав, у меня и хромает на все четыре ноги))) да-да, я умею смотреть правде в лицо) а еще меня оооочень много ругают.
а вот насчет искренности - стараюсь, но опять же - кто то чует ее, кто то не принимает. тут скорее заслуга того, кто видит буквы - соавтора.
спасибо вам.
Сексуально. Можливо, занадто багато нарочитої вульгарності, але щирість підкупає - і це правда...
Ева Зиг відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ааа, дааа) вульгарность это я иногда под настроение плескаю))
исследую, что больше подкупает читателя: чувственность и утонченность или вот такое) Но понять не могу. Кажется, будто это две части одного целого.